Hopp til hovudinnhald Hopp til søk Hopp til bunntekst

25-årsjubilantar 2017 og Topptur Nisssedal

På siste kommunestyremøte i 2017 blei Øyvind Tveit, Reidun Almelien, Grethe Eriksen, Dagny Eilefstjønn og Oddveig Nes Hansen heidra for 25 års tenestetid i kommunen.
Randi Grimstvedt var også blant jubilantane, men hadde ikkje høvet til å møte denne dagen.

Jubilantane kunne velje mellom gullklokke med inskripsjon eller gåvekort.

25 års jubilantar

Topptur Nissedal - 10 av 36 toppar

Eining for kultur, psykiatritenesta, fysioterapeuten, helsesystra og Frivilligsentralen var godt nøgd med resultatet av prosjektet "Topptur Nissedal".

Meir informasjon på Facebook.

Ti av kommunestyremedlemene, blant mange andre,  hadde vore på minst 10 toppar i løpet av prosjektperioden.

Politikarar med topptur t-skjorter
Alle foto: Geir Ufs